Nu öppnar Nelly.com upp för resten av världen

CDON Group meddelar idag att de lanserat en global betaversion av Nelly.com. Lanseringen av den globala nätbutiken innebär att Nelly.com blir tillgängligt för cirka 60 nya marknader utanför EU, däribland USA och Australien.

CDON Groups planer på att expandera Nelly i en global skala har blivit verklighet. Inte oväntat har Europa varit första steget och efter att ha öppnat upp för EU-länder 2011, har man efter hand rullat ut lokala butiker.

Bland annat Storbritannien våren 2012, och i november i år fick Frankrike en lokal sajt. Nu har man även lanserat en global betaversion av Nelly.com.

Annons

– Lanseringen av en global version av Nelly.com är ännu ett steg i vår tillväxtstrategi för företaget. Lanseringen sker inledningsvis i mindre skala med en betaversion och begränsade marknadsföringsaktiviteter, säger Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group

Skickar från Falkenberg

Lanseringen innebär att Nelly.com blir tillgängligt för cirka 60 nya marknader utanför EU, däribland USA och Australien.

Varorna levereras från Nellys centrallager i Falkenberg och leveranstiden kommer variera mellan 4-10 arbetsdagar beroende på land. Utbudet är det samma som idag finns tillgängligt på den europeiska marknaden.

–  Den nya globala sajten gör det möjligt för oss att identifiera relevanta marknader för ytterligare och fokuserad tillväxt utanför EU, på samma sätt som de mer intensifierade satsningarna i Nederländerna och Frankrike var ett resultat av EU-sajten, säger Paul Fischbein.

Källa: Press

Annons