DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

Nu utses stjärnorna i E-handelsbranschen

Varje dag sliter personal ute på våra svenska e-handelsföretag för att göra det där lilla extra för att just det bolag som de arbetar på ska lyckas extra bra. Vi vet med hundra procents säkerhet att dessa personer inte bara är några i mängden, de kämpar, sliter och gör det omöjliga möjligt. Nu är det dags att hylla dessa personer lite extra.

E-STAR AWARDS lanserades 2020 och blev direkt en succé med en enorm mängd nomineringar och tusentals röster. Självklart fortsätter vi även 2022 med att tillsammans med branschen hylla personer som gjort en bedrift inom svensk E-handel under året.

En medarbetare är företagets viktigaste resurs och de kan inte hyllas nog. Inget företag lyckas utan hårt arbete och med enskilda individer som vågar sticka ut hakan och göra det där lilla extra. Dessa personer får alldeles för lite tid i rampljuset och det är det E-star Awards handlar om – att lyfta fram personerna bakom framgången”, förklarar Sanny Malmberg, CEO på E-commerce Recruit.

Annons

E-Star Awards är ett pris som delas ut för att lyfta fram och hylla alla medarbetare som gör E-handelssverige så fantastiskt. I år delar det ut fyra priser till stjärnor i branschen;

  • Årets Digitala Marknadstjärna
  • Årets E-commerce Manager
  • Årets Drivkraft inom Hållbarhet
  • Årets E-handelsprestation (Huvudpriset, Årets E-star).

Läs mer om priserna här: https://www.ecommercerecruit.se/e-star-awards/

Årets Jury

I juryn som utser vinnaren av Årets E-handelsprestation 2022 sitter e-handelsprofiler såsom exempelvis Madelene Törnblom från Maya Delorez, Annica Rantala från Stronger, Tony Hammarlund som är känd poddare och Adeline Sterner från Caia Cosmetics. Här har ni den fullständiga juryn:

  • Annica Rantala, CEO på Stronger.
  • Adeline Sterner, CEO på Caia Cosmetics
  • Tony Hammarlund, Digital marknadsförare och poddvärd
  • Madelene Törnblom, CEO och grundare av Maya Delorez
  • Johan Svensson, CEO på Ehandel
  • Sanny Malmberg, CEO E-commerce Recruit

Alla kan nomineras

E-star Awards är en hyllning för alla i organisationen som gör en fantastisk insats i det dolda. För att ingen ska missas hålls det en öppen nominering där kollegor, ledare och samarbetspartners kan nominera den eller de personer som de tycker förtjänar att lyftas fram. Det går bra att nominera vem som helst så länge man bara kan motivera varför personen förtjänar att vinna i respektive kategori. Nominering pågår tom den 26 augusti.

Nominera och läs mer om E-STAR AWARDS

Annons