NXT Nordic 2024: The Future of Commerce Technology

Den 23 oktober 2024 är det dags igen för NXT Nordic, Nordens största mötesplats för e-handel, att återvända till Oslo Spektrum Arena. Med temat "The Future of Commerce Technology" kommer evenemanget att bjuda på spännande föreläsningar, inspirerande utställare och givande nätverkande för alla som arbetar med eller är intresserade av e-handel.

NXT Nordic är ett evenemang som följer de senaste trenderna och utvecklingarna inom e-handelsbranschen och framförallt ser in i framtiden. Varje år byter evenemanget tema för att spegla det aktuella fokuset och ge en fräsch inblick i vad som väntar i framtiden. I år är det handelsteknologin som står i centrum, och hur den kan förbättra kundupplevelsen, effektivisera verksamheten och skapa nya möjligheter för e-handlare.

Under en heldag kommer besökarna att kunna ta del av över 50+ talare som delar med sig av sina kunskaper, erfarenheter och visioner om framtidens handelsteknologi.

Utöver talarna kommer det även att finnas över 40+ utställare. Besökarna kommer att kunna upptäcka nya lösningar, testa nya innovationer och knyta kontakter med potentiella leverantörer och samarbetspartners. Bland utställarna i år finner ni bl.a Reclaimit, Helthjem, Svea Bank, Bizzkit och Swedbank Pay med flera.

NXT Nordic är inte bara ett evenemang för att lära sig mer om handelsteknologi, utan också för att nätverka med andra aktörer inom e-handelsbranschen. Evenemanget väntas locka över 1 200 besökare i år, från små och stora e-handlare till leverantörer, konsulter, medier och myndigheter. Det kommer att finnas gott om tillfällen att utbyta idéer, erfarenheter och kontakter med likasinnade under dagen.

Detta är ett evenemang som du inte bör missa om du arbetar med e-handel på något vis och vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i branschen idag. Håll utkik på NXT Nordic’s hemsida när vi släpper årets biljetter då de brukar sälja slut snabbt.

Om du är intresserad av att bli partner eller sponsor för NXT Nordic, kan du kontakta evenemangsansvariga på collaboration@nxtnordic.com. Det finns fortfarande några platser kvar för utställare och talare, så passa på att visa upp din verksamhet och ditt varumärke för en engagerad och relevant publik.

Vi ses på NXT Nordic 2024 den 23e oktober www.NXTNordic.com