Ny E-handel ska hjälpa till med det perfekta köket

HärjedalsKök satsar på en ny e-handelslösning för sitt sortiment i Sverige. I företagets nya webbshop erbjuds inredning till köksskåp, lådor och en mängd ändamålsenliga designprodukter för återvinning och avfallshantering.

Att planera sitt kök innebär en rad viktiga beslut och kan bli ett riktigt långkok. Design, funktion och pris skall ofta passas in med en bra tidpunkt för renoveringen. HärjedalsKök hoppas dock att man kan hjälpa till att förenkla processen något med sin nya e-handel.

Ambitionen med webbshoppen är att förlänga relationen med såväl nya som gamla kunder, där de erbjuds möjligheten att beställa ett brett sortiment av användbara produkter till både lådor och köksskåp. En efterfrågan som växt sig allt starkare de senaste åren.

Annons

– Våra kunder skall inte behöva lämna sitt kök för att göra sin köksaffär. Det är ju på plats hemma i sitt eget kök man fattar de klokaste besluten. Därför är det ett naturligt steg att ytterligare förenkla för alla människor som ledsnat på bilköer, parkeringar, trängsel, renoveringsdamm och obesvarade frågor, säger Mathias Abrahamsson, vd på HärjedalsKök.

Kostnadsfria hembesök

Webbshoppens olika produkter, som i dagsläget består av handtag, inredning för skåp och lådor samt källsorteringsprodukter, passar även till övriga köksleverantörers kökssystem och vänder sig till alla kökskonsumenter.

Det går dock inte att köpa köksluckor i butiken, för det krävs att kunden bokar ett hembesök. Förhoppningen är dock att filmerna om det kostnadsfria hembesökets fördelar, som finns under kategorin köksluckor, blir ett uppskattat inslag i webbshoppen.

– Vi tror dessutom att de som besöker vår nya e-handelsplats utan att ännu vara våra kunder, kommer att förstå fördelarna med ett hembesök, och boka ett personligt sådant direkt i webbshoppen, säger Mathias Abrahamsson.

Källa: Press

Annons