Ny E-handel ska serva både företag och privatpersoner

Theofils, leverantör av beslag till trä-, snickeri-, bygg- och möbelindustrin i Sverige var tidigt ute med sin satsning på nätet. Nu lanserar man en ny e-handel för att förbättra köpupplevelsen. Samtidigt öppnar man upp butiken för privatpersoner.

Theofil Carlsson AB startades 1922, och sedan grundaren med samma namn cyklade runt till möbeltillverkare för att sälja beslag och skruvar, har det hänt en del. Företaget är idag en av Sveriges största leverantörer av beslag till trä-, snickeri-, bygg- och möbelindustrin.

Huvudkontoret finns i Jönköping och företaget som omsätter 120 miljoner kronor har även yrkesbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping. På nätet har man funnits sedan 2004 och man säger sig vara en av de första i sin bransch med att satsa på e-handel.

Annons

Nu har man tagit fram en ny nätbutik som man hoppas ska förbättra köpupplevelsen för företagskunderna. I samband med lanseringen passar man även på att öppna upp butiken för privatpersoner.

Ny sökfuntion

Precis som många andra gjort på senare tid har man valt att satsa på responsiv design, något som gör att sajten kommer att anpassas beroende på vilken enhet besökaren använder sig av. I den nya butiken har man även lagt till nya betalningsmöjligheter och en säkrare inloggning.

En annan nyhet är att kunderna numera kan se butikernas lagersaldo via e-handeln.

– Vi har också förbättrat sökfunktionen. Eftersom vi har över 9000 artiklar vill vi göra det enkelt för kunderna att hitta rätt produkter utan för många klick, säger Sara Andersson, marknadskoordinator på Theofils.

 

Källa: Press

Annons

Annons