Ny naturlig och ekologisk prenumerationstjänst

Prenumerationstjänsterna har ploppat upp likt svampar ur marken den här våren. Tidigare i veckan lanserades ytterligare en, Naturalbox.se. En prenumerationstjänst med naturliga hälsoprodukter och ekologiska skönhetsprodukter.

Naturalbox.se är en del av Ecoliving Scandinavia AB och har under två års tid bedrivit e-handel med butiken Ecoliving.se som är specialiserad på ekologisk hälsokost och ekologisk hudvård.

Nu lanserar man även en prenumerationstjänst med naturliga hälsoprodukter och ekologiska skönhetsprodukter. Första steget är att etablera Naturalbox.se i Sverige och under hösten kommer man skala upp och lansera i Norge, Finland och Danmark.

Annons

– Vi vill göra vardagen roligare och nyttigare för våra kunder och därför har vi en rolig kombination av nyttiga snacks, vitaminer, ekologiska hudvårdsprodukter och självfallet prover på nyheter. Att kunderna får produkter i orginalstorlek är en viktig selling-point, proverna är en ren bonus, säger Isabell Krantz som är ansvarig för satsningen av Naturalbox.se.

Skördar framgångar i USA

Som kund kan man välja mellan att köpa en box i taget eller att sätta upp sig på en sex, eller tolv-månaders prenumeration. Desto längre prenumerationstid, desto mer sparar man i slutändan.

Med på tåget är också Scandinavian House. Ett entreprenöriellt venture catalyst bolag med affärsidén att satsa på tidiga startups inom e-handel. Och man har även innan satsat på liknande tjänster.

– Vi har tidigare visat intresse för subscription based e-commerce med vår investering i Groomingbox och vi tycker Naturalbox.se är en fenomenal prenumerationstjänst online. Vi ser att subscription based e-commerce integrerat med egen e-handel skördar framgång i USA, och ett område som utmärk sig är kosmetik, hälsokost och vitaminer, säger Staffan Sundblad VD för Scandinavian House AB.

Källa: Press (1, 2)

Annons