Ny storägare ska fixa tillväxtfesten för Partykungen

Vill växa med lönsamhet.

Partykungen tar in en ny storägare för att öka tillväxttakten. Claes Hedlund har via sitt bolag förvärvat 20 procent av aktierna i Partyking AB och tar även en styrelseplats.

Det är glädjande att välkomna Claes som ny delägare och vår förhoppning är att hans kompetenser och kontaktnät inom inte minst sourcing kan hjälpa oss på vår fortsatta resa för att säkerställa Partykungen som det självklara valet vid köp av allt inom party online, säger Joel Svensson, vd Partyking AB, i ett pressmeddelande.

Annons

Claes Hedlund är ägare av AB Alrik Hedlund, en av Sveriges största B2B-återförsäljare till dagligvaruhandeln. Där har han på nära håll varit en del av den pågående digitaliseringsprocessen inom branschen, något som fick honom att nu också kliva in hos Partykungen.

Framgångsrika företag kännetecknas alltid av en stark kultur där innovation och kundupplevelse står i fokus. Det är precis vad jag ser i detta bolag. Förflyttning av handeln från fysiska butiker till online sker i allt snabbare tempo och därför blir potentialen ännu större för ett bolag som Partykungen, säger Claes Hedlund.

Partykungen omsatte 166 miljoner kronor förra året.

 

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!