Ny transportmodul till plattformen OpenCart

Den öppna e-handelsplattformen OpenCart är populär bland e-handlare och ganska stor på den globala nätscenen. Nu meddelar företaget Memnon att det finns en gratis transportmodul att hämta hem för OpenCart.

Memnon har tillsammans med utvecklarna på Shine Webb tagit fram en transportmodul som ska förenkla för e-handlare som kör OpenCart.

Annons

– Vi har lång erfarenhet av att arbeta med OpenCart och olika integrationer. Vi känner därför väl till nyttan för den enskilde e-handlaren att samla sitt arbete till så få system som möjligt. Samarbetet med Memnon Networks känns väldigt bra och vi är trygga i den affärsnytta som den gemensamma transportmodulen kommer att ge våra kunder, säger Thomas Östmans, VD på Shine Webb.

Den nya modulen med namnet Memnon Apport Logistik ska drastiskt förenkla e-handlarens hantering och administration av transporter. Transportmodulen finns tillgänglig för TA-systemen Web-TA, DHL Multishipping och Memnon Apport. E-handlare ska kunna skapa sin frakt, boka frakten hos berörd transportör och skriva ut relevanta fraktdokument direkt i OpenCart.

 

Källa: Press

Annons