Ny VD när banken samordnar sina betallösningar för handeln

PayEx ledning skyfflas om.

Betalleverantören PayEx har utsett en ny vd för bolaget, som ska tillträda sin nya roll den 1:a oktober. Nuvarande vd:n Raymond Klavestad ska vara kvar i bolaget som vice vd, och som chef för affärsenheten PayEx Ledger & Factoring.

Den som får vd-uppdraget är Linus Singelman som närmast kommer från Swedbank där han varit chef för Group Commerce. Linus ska, förutom sin vd-roll, även vara chef för affärsenheten Swedbank Pay inom PayEx. Betalleverantören är ett helägt dotterbolag till Swedbank.

Annons

Utnämningen av Linus Singelman är ett naturligt steg i det arbete som pågår med att samordna Swedbank och PayEx verksamheter inom betalningslösningar för handeln och stärka vårt kunderbjudande. Jag är glad att Linus antagit utmaningen och kan fortsätta det framgångsrika arbete han hittills lett i Group Commerce i Swedbank, säger Leif Karlsson, Styrelseordförande i PayEx, i ett pressmeddelande.

Swedbank Pay och PayEx Ledger & Factoring ska drivas som två affärsenheter i PayEx.

Det känns både spännande och utmanade att ta sig an denna roll. Att samla våra kompetenser och vår utveckling av betalningslösningar för handeln i ett bolag kommer vara avgörande för vår framgång att skapa smarta och enkla betalningslösningar och en förbättrad kundupplevelse, säger Linus Singelman.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!