Search
Close this search box.
ANNONS

Ny vedbutik på nätet ska fixa höstens brasor

Ny vedbutik på nätet ska fixa höstens brasor
Picture of Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Dela artikeln:

När hösten och vintern nalkas kan det vara skönt att tända en brasa. Något som nätbutiken Vedoved.se planerar att ta vara på och genom samarbete med flera svenska vedproducenter kan man leverera till stora delar av Sverige.

ANNONS

Sedan tidigare har vi skrivit om nätbutiken Vedhemma.se, en e-handel som förser de svenska hemmen med ved direkt till dörren. Ett koncept som visade sig vara väldigt gångbart och lagom till höstens intågande har det lanserats en ny vedbutik på nätet, Vedoved.se.

– Syftet med sidan är att förenkla vedinköpet för konsumenten. Jag fick idén till tjänsten när jag själv skulle köpa ved och tyckte det var svårt att veta vart man skulle vända sig. Att elda med ved blir allt vanligare och genom samarbete med lokala vedhandlare kan vi hålla nere transportsträckorna, säger Johan Westerberg, grundare av vedoved.se.

Bra start trots hög temp

Genom att söka på postnummer ser man vilka vedprodukter som kan levereras till sitt område. Enligt Johan täcker man redan idag de mest tätbefolkade delarna av Sverige och på sikt är målet att kunna leverera ved till hela landet.

I butiken kan kunden betala med faktura, räntefri delbetalning eller med kort. På sidan kan man även få gratis offerter på ved från olika vedproducenter.

– Trots att temperaturen varit över det normala har försäljningen gått över förväntan under lanseringsperioden, säger Johan Westerberg. Källa: Press