Nya e-handlaren tar plats hos Åhléns: ”Fantastisk möjlighet”

Får chansen att växa med varuhusjätten.

E-handlaren Vojp grundades 2022 och har framför allt blivit kända för sin badbyxa Erik. Nu tar de även klivet in i det fysiska rummet, när deras produkter dyker upp hos utvalda Åhléns-varuhus. Men också i den anrika varuhuskedjans e-handel.

Vi har länge saknat ett stilsäkert och sportigt badmode som också är funktionellt på stranden, och vi ser mycket fram emot att samarbeta med Åhléns. Att våra badkläder kommer att finnas tillgängliga i utvalda Åhléns-varuhus är en fantastisk möjlighet för oss att nå en bredare publik och ta det första steget ut i fysisk detaljhandel, säger grundarna Joar Petersson och Oskar Vejlo, i en kommentar.

Annons

Att ta plats hos en klassisk, väletablerad återförsäljare som Åhléns är förstås en stor möjlighet för ett nystartat varumärke. Och för Åhléns är det en möjlighet att låta kunderna upptäcka ett nytt sortiment de kanske annars hade missat.

Försäljningen kommer bland annat att ske i varuhus i Stockholm City, Nordstan i Göteborg, Malmö och Uppsala.

Vi är glada över att kunna erbjuda Vojps produkter till våra kunder. Åhléns strävar alltid efter att erbjuda innovativa och kvalitativa produkter, och Vojps badbyxor passar perfekt in i den visionen. Vi ser fram emot att välkomna Vojp till Åhléns och är övertygade om att våra kunder kommer uppskatta det nya tillskottet till vårt sortiment, säger Ayad al-Saffar, ägare och vd på Åhléns.

Annons