Nya funktioner på Ehandel.se

Den senaste veckan har vi rullat ut flertalet nyheter på Ehandel.se och nu är det dags att presentera dem i detalj:

 1. Serverbyte
  Vi har bytt server till en betydligt snabbare. Nu ska sidan rulla på mycket bättre och gamla tiders slöhet vara ett minne blott.
 2. Driftstatus
  Vi har lanserat driftstatus för betalsystem. Du kan nu jämföra upptid, responstid och (snart mer) hos de olika svenska betalsystemen.
 3. Våra bloggare
  Vi presenterar nu alla våra bloggare på en gemensam översiktssida där du kan se de senaste blogginläggen för alla bloggar och även följa kommentarer på gamla inlägg (som varit svåra att se innan).
 4. Ehandel på Twitter
  Vi bevakar nu även E-handel på Twitter med vår nya Twittersida. Här är vi öppna för förslag på fler personer att följa. Bara skriv till @nilsson_dan på twitter om du saknar någon/något.
 5. Skriv en egen nyhet
  Du kan nu hjälpa Ehandel.se med  nyhetsrapportering. Från och med idag kan alla skriva sina egna nyheter på sidan även företag som har nyheter (om sig själva dessutom!). Tänk dock på att våra regler som du bör följa för att få din nyhet publicerad. Denna nyhet är såklart skriven med det nya systemet!

Vi kommer fortsätta utvecklingen löpande och redovisa förändringar vi gör. Tänk på att du alltid kan komma med feedback och förslag i forumet. Har du en bra idé genomför vi den antagligen!

Annons

Denna vecka har vi även slått alla våra besöksrekord vilket är väldigt motiverande och kul för alla oss som jobbar med sidan.

Tack till alla våra läsare och medlemmar som bidrar till att göra oss till sveriges bästa och största resurs för e-handlare.

Annons