Search
Close this search box.
ANNONS

Nytt namn och ny design ska ta kunderna med storm

Nytt namn och ny design ska ta kunderna med storm
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

Kรถksbutiken Lykka byter namn till KitchenTime, ett namn som bรคttre ska spegla fรถretagets verksamhet. Samtidigt lanserar man en ny webbshop med en mer modern design. Nรฅgot man hoppas ska hjรคlpa till med en fortsatt รถkad tillvรคxt.

ANNONS

Nรคtbutiken Lykka.se grundades 2010 av Anton Malmberg och Joel Falck. I hรถstas tog man in riskkapital och i samma veva gick man multikanal med en fysisk butik i Uppsala. Nu fortsรคtter man satsningen med att byta namn.

Namnbytet till KitchenTime รคr framfรถrallt ett fรถrtydligande av fรถretagsidรฉn och mรฅlet รคr att kunna erbjuda marknadens mest vรคlsorterade utbud av kรถksprodukter.

โˆ’ Att byta namn till KitchenTime รคr en viktig del i att fรถrbรคttra kommunikationen till vรฅra kunder och ett sรคtt fรถr oss att tydliggรถra vรฅrt erbjudande, sรคger Joel Falck, grundare och vd pรฅ KitchenTime.

Skala upp verksamheten

Man passar samtidigt pรฅ att ge nรคtbutiken ett skรถnhetslyft och en modern design. Den nya sajten รคr responsiv och ska gรถra det betydligt enklare fรถr kunden att orientera sig med ett mer รถverskรฅdligt produktutbud.

Butiken รคr byggd pรฅ enfernos molnbaserade e-handelslรถsning STORM och den underliggande tekniken ska ge helt nya mรถjligheter att skala upp verksamheten. Bland annat effektiviseras hanteringen av sortimentet. Integrationer med leverantรถrer samt automatiserad prissรคttning รคr andra exempel pรฅ ny bakomliggande funktionalitet.

โ€“ Tack vare den nya e-handelsplattformen STORM och dess responsiva uppbyggnad kan vi ocksรฅ ge vรฅra kunder en betydligt bรคttre anvรคndarupplevelse hemma vid datorn likavรคl som med mobilen i sommarstugan, sรคger Joel Falck.

ย 
Kรคlla: Press

Dela artikeln: