Nytt strategiskt samarbete ska underlätta leveranserna

Memnon Networks som erbjuder transportadministration inleder ett nytt samarbete med Packoplock. Samarbetet innebär att kunder som bokar och administrerar sina transporter via Memnons TA-system, nu även kan lägga sin order hos Packoplock direkt i systemet.

Memnon Networks har fler än 100 000 användare som dagligen bokar och administrerar sina transporter i företagets transportadministrativa system. För att förenkla processen lanseras nu ett nytt strategiskt samarbete med Packoplock vars emballage, etiketter och övriga packprodukter används av en mängd e-handlare i Sverige.

Samarbetet innebär att användare i Memnons TA-system, Web-Ta och Memnon Apport, kan hitta sina packprodukter direkt i TA-systemet och lägga sin order hos Packoplock.

Annons

– Våra kunder använder Web-TA eller Memnon Apport för att boka och administrera sina transporter. Genom samarbetet med Packoplock ger vi dem nu även möjligheten att hantera sina inköp av allt de behöver för att kunna packa sina varor. Det blir ett enormt stort och bra utbud till mycket konkurrenskraftiga priser, säger Tobias Olbers, CMO på Memnon Networks.

Vill skapa ett mervärde

Samarbetet kommer att lanseras inom kort och kunderna i TA-systemen kommer att få tillgång till webbshopen från mitten av oktober. Syftet med samarbetet är att ge kunderna enkel tillgång till ett av marknadens bredaste utbud av allt som behövs för att packa en vara.

– Vi ser en stark koppling mellan tjänsten som Memnon levererar och vårt erbjudande hos Packoplock. Det är naturligt att de som bokar transporter också behöver material för att packa sina produkter inför frakt. Därför inledde vi det här samarbetet som vi tror kommer att skapa stort mervärde för kunderna, säger Mikael Holmberg, VD för Packoplock.

Källa: Press

Annons