OKQ8 blir med e-handel: ”Vill göra det enkelt att klicka hem”

Hoppar på Q-handelstrenden.

OKQ8 blir e-handlare. Nu har nämligen, till att börja med, två av bensinmackskedjans butiker i Stockholm anslutit sig till Foodoras tjänst för snabba leveranser kallad Q-handel.

Det innebär att konsumenterna kommer att kunna klicka hem alltifrån croissanter till halstabletter och godis, för att sedan ha leveransen i hand inom en timme.

Annons

Våra kunder är vana vid att kunna hitta det mesta som behövs i vardagen hos oss, även på udda tider och nu testar vi ett helt nytt grepp. Vi har en tradition av att underlätta för människor i rörelse, tillsammans med Foodora vill vi göra det enkelt att klicka hem mat, dryck och snacks som levereras till kunden – snabbt och effektivt, säger Karin Hellgren, kommunikationschef på OKQ8, i ett pressmeddelande.

Vi skrev nyligen om influencern och företagaren Rebecca Stella, som anslutit sitt varumärke till Foodoras logisitiktjänst. Och nu är det alltså dags för OKQ8 att bredda affären.

Q-handel är här för att stanna och den nya genren inom e-handeln har tagits emot med öppna armar. Det känns väldigt roligt att kroka arm med OKQ8. Foodoras ambition är att tillgodose akuta situationer, det vill säga Quick-situationer. Tillsammans löser vi behov som det nya kundbeteendet har skapat på den svenska marknaden, säger Hans Skruvfors, vd på Foodora Sverige.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!