Öldrickarna ville ha merch – nu lanseras nybryggd e-handel

"Stor efterfrågan på klädesplagg med logotypen".

I september förra året släppte Åbro Bryggeri en ölsort kallad Ey´Bro, som enligt företaget minst sagt gjorde succé på Systembolaget och "blev snabbt en storsäljare". För att smida vidare på järnet medan det fortfarande är varmt tar nu företaget Ey´Bro-loggan och sätter den på ett antal olika plagg så som badshorts, baddräkt och hawaiiskjorta, som ölmärkets-fans kan klicka hem.

LÄS ÄVEN: Hög efterfrågan på kläder från matmärke – sålde slut på 4 minuter

Annons

Produkterna säljs nämligen i den nybryggda e-handeln Abroshoppen.se, i en limiterad upplaga. Företaget avslöjar att satsningen på e-handelsbutiken ingår i en större plan, då man redan till vintern kommer att lansera en ny merchkollektion. Man nämner att glas och ölhinkar är några av de produkter som är på ingång .

Sedan lanseringen av Ey´Bro har det varit ett stort intresse och efterfrågan på klädesplagg med just varumärkets logotyp och manér, säger Cornelia Dunge, marknadschef på Åbro Bryggeri, i ett pressmeddelande.

Vi har idag en onlineshop som ligger i direkt anslutning till bryggeriet som säljer glas och andra populära produkter och det känns extra bra i dessa tider att de produkterna nu blir lätt tillgängliga för alla.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!