Omsätter 700 miljoner – nu tar skönhetsjätten in ny VD

"Hon tar bolaget vidare mot nya framgångar".

Youty Group består av skönhetssajterna Nordicfeel, Eleven och Blush. Under Youty AB:s senaste räkenskapsår (2021/2022) omsatte man 645 miljoner kronor. Hela skönhetsgruppen ska dock vara förbi 700 miljoner.

Nu meddelar Youty Group att man anställer en ny vd. Skönhetsgruppen har nämligen värvat Lisa Karlsson Bruzelius, som närmast kommer ifrån Royal Design Group, där hon också var vd.

Annons

Jag ser fram emot att leda Youty Group genom företagets nästa fas. Jag brinner för att leverera försäljning och resultat genom en riktigt vass kundupplevelse och ser att Youty Group har stora möjligheter till fortsatt framgång. Att bygga ett både större och lönsammare företag tillsammans med det starka teamet som finns på plats, kommer bli en väldigt rolig resa, säger Lisa Bruzelius.

Planen är att bli “det ledande e-handelsbolaget” inom skönhet och hälsa i Norden.

Vi är mycket glada över vår rekrytering av Lisa som kommer bli en bra ledare till det kompetenta teamet vi har idag. Lisas e-handelserfarenhet i kombination med hennes breda kompetens från olika branscher gör att vi är trygga med att hon tar bolaget vidare mot nya framgångar, säger Christina Tillman, styrelseordförande på Youty Group.

Lisa Karlsson Bruzelius tillträder som vd den 3 april.

Annons