OnTheFlea satsar på rekordstor inomhusloppis

I somras lanserade Malmöföretaget OnTheFlea sin loppisapp för att koppla ihop säljare med köpare. Nu går företaget ett steg längre och arrangerar rekordstora Megaloppisar i Malmö och Göteborg.

Loppistrenden växer i Sverige och under det senaste året har det dykt upp en mängd sajter och appar som vill ha sin del av kakan. En av dem är den prisade appen, OnTheFlea som lanserades i somras.

Men man vill inte bara finnas digitalt utan gör nu en ny satsning med, OnTheFlea Megaloppis, i de stora mässhallarna i Malmö och Göteborg. Först ut är Malmö den 2-3 november och sen fortsätter man i Göteborg den 9-10 november.

Annons

– Det rör sig ofta om saker som är för billiga för att man ska lägga tid och pengar på att annonsera ut dem på Blocket och Tradera. Samtidigt är de ”lite för bra” för att man ska kasta eller ge bort dem. Här kan man enkelt förvandla en gammal leksak eller en felköpt klänning till pengar, säger Ola Andersson, VD på OnTheFlea.

Kan bli Sveriges största

Redan under arbetet med appen föddes idén till att anordna ”levande” loppisar i Sverige även utanför sommarsäsongen. Och man har höga förväntningar inför vad som komma skall.

– Vi blir inte förvånade om detta kommer att bli Sveriges största inomhusloppisar någonsin. Vi har sålt slut på alla platser i Göteborg och börjar närma oss 400 utställare i Malmö. Intresset är enormt och vi förbereder oss för fullt med att ta hand om alla de tusentals besökare som kommer, säger Ola Andersson.

Källa: Press

Annons