ÖoB har lanserat e-handel – tar minst 499 kr för frakten

Låter kunderna beställa "sommarfavoriter" med hemleverans.

ÖoB har länge stretat emot e-handeln, men i maj förra året hände något. Då smög man ut en klicka & hämta-lösning, där man dock inte kunde göra betalningen online.

Det här är inte någon satsning på e-handel. Vi tror däremot att e-handel är viktigt långsiktigt, men just den här lösningen har vi tagit fram på grund av den rådande coronaviruspandemin, sa Fredrik Johansson, kommersiell chef på ÖoB, till Ehandel då.

Annons

Nu har man tagit ytterligare steg och lanserat en mer regelrätt e-handel, med ett beställningssortiment bestående av "sommarfavoriter". Det inkluderar varor som grillar, studsmattor, utomhusmöbler, universaltält och förråd, som alla kan beställas med hemleverans.

Sortimentet på nätet består alltså i dagsläget endast av skrymmande produkter, 35 stycken till antalet. Den billigaste är trädgårdsstolen Mallorca för 129 kronor och den dyraste är trädgårdsgruppen Portofino, som består av en hörnsoffa och ett bord och kommer med en prislapp på 11 999 kronor.

Frakten då? Den är en fast avgift på 499 kronor i mellersta och södra Sverige, medan kunderna i norra Sverige får hosta upp 699 kronor per beställning. Det innebär att trädgårdsstolen Mallorca kan bli en väldigt dyr historia plötsligt. Men, är de noga med att påpeka, det finns även möjlighet att klicka och hämta i butik.

Ehandel söker ÖoB.

LÄS ÄVEN: ÖoB om e-handelspremiären - "ett bra lärande inför framtiden"

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!