Öppnar två nya darkstores efter succén – ”slog rekord direkt”

"Accelererar kraftigt".

Foodora trycker plattan i mattan ytterligare för sin nya dagligvarusatsning. Ytterligare två darkstores ska öppnas centralt i Stockholm. Den första slår upp portarna redan i dag i Vasastan.

Det har gått över förväntan med Foodora market. Jag satte väldigt höga mål tidigare i år för vår supermarket 3.0. Vi slog rekord redan efter två veckor. Nu accelererar vi kraftigt framåt och öppnar den andra butiken. Svenskarna älskar hemleverans som sker inom en timme från köpet, säger Hans Skruvfors, vd på Foodora Sverige, i en kommentar.

Annons

Den tredje butiken kommer att vara belägen på Kungsholmen och öppnar inom några veckor, rapporterar bolaget. I samband med detta kommer man att kunna täcka hela Stockholms innerkärna.

Samtidigt som vi breddar vår affär, kan vi också sysselsätta mer människor. Det sker inte bara genom vårt bolag utan även de bolagen som vi har partnerskap med. Vi mättar ett behov av snabb hemleverans, och ökar även omsättningen för de företag som vi samarbetar med och de kan i sin tur anställa fler människor, säger Hans Skruvfors.

Annons