Osom lanserar nytt när Blondinbella håller bloppis

Den mobila marknadsplatsen Osom har lanserat en ny funktion som gör det möjligt att handla direkt på webben. Samtidigt verkar en android-app vara på gång och man har även inlett ett samarbete med Blondinbella som håller bloppis.

Köp- och säljappen för snygga saker, Osom, som lanserades tidigare i år har inlett ett samarbete med den kända bloggerskan Isabella Löwengrip. Blondinbella som hon även kallas väntar just nu barn och passar då på att sälja ut sina gamla kläder och skor i Osom

– Med tanke på min kropp som växer så har jag lagt ut ännu mer plagg till försäljning. Jag har valt tjänsten Osom som jag tror mycket på. Det är en slags hybrid mellan Blocket och Instagram men mycket smartare, skriver Isabella på sin blogg.

Annons

Letar Android-utvecklare

I samband med Blondinbellas "bloppis" lanserar Osom även en ny funktion som gör det möjligt att handla direkt från annonssidorna på webben.

– Nyheten är att "Buy"-knappen finns där vilket gör att man inte behöver ladda ned appen för att köpa - vilket gör att fler kan handla saker via Osom. När den som säljer delar till Facebook, kan alltså köpare direkt klicka och köpa, säger Anton Johansson som är en av Osoms grundare.

Förutom den nya köpfunktionen verkar Osom även vara på jakt efter en android-utvecklare, något som får oss att tro att det inom kort kommer en app även för android. Och det är nog inte fel, på Blondinbellas blogg trillade det snabbt in kommentarer om att man fram till nu måste ha en iPhone för att köpa hennes plagg.

Annons