Out of Bounds expanderar och tar över Floridabollen

Nätbutiken Out of Bounds, som specialiserat sig på begagnade golfbollar, expanderar på hemmaplan. Företaget som redan tidigare tagit över konkurrerande nätbutiker gör nu ytterligare en drive och tar över konkurrenten Floridabollen.se.

I mars berättade vi om hur den västsvenska nätbutiken Out of Bounds, som ska vara en av landets största leverantörer av återvunna golfbollar, expanderade med en dansk e-handel. Nu slår man ett slag även på hemmaplan genom att ta över konkurrenten Floridabollen.se

Webbutiken kommer finnas kvar under resterande delen av golfsäsongen men i slutet på december 2014 kommer trafiken att dirigeras om till Out-of-Bounds.se.

Annons

– Efter ett logistiskt väl genomtänkt beslut har Out of Bounds Sweden AB sedan 1 maj 2014 tagit över driften av Floridabollen.se, skriver man i ett pressmeddelande.

Ska utveckla E-handel

Out of Bound har förutom sin verksamhet på nätet även en lagergolfshop i Mölndal. Härifrån sköts även pack och plock samt kundtjänst, något som nu även gäller för Floridabollen.se

Förhoppningen är att sammanslagningen av de båda företagen ska utveckla e-handeln, men även kommunikationen och kontrakten med svenska golfbanor gällande dykning för upplockning av golfbollar.

Det här är inte heller första gången Out of Bounds tar över en konkurrerande webbutik. Under de senaste åren har bland annat BilligaBollar.com och Golfbollar.nu konsoliderats i Out-of-Bounds.se.

 

Källa: Press

Annons
Annons