Outnorth omsätter 160 miljoner och tar in ny VD

Friluftsbutiken Outnorth, som på senare tid expanderat internationellt, tar nu in en ny VD. Stefan Gustafsson som är nuvarande VD, och grundare, kommer finnas kvar i bolaget som affärsutvecklingschef. Han kommer jobba nära Lars Nykvist (på bild) som nu tar över VD rollen.

- Lars har redan en gedigen erfarenhet av Outnorth då han varit styrelseordförande i tre år. Detta kombinerat med hans kunskap av att driva stora multinationella bolag kommer att ge oss förutsättningarna att ta Outnorth till nästa nivå. Dessutom kan han branschen, säger Stefan Gustafsson.

Annons

Lars ska bland annat grundat och drivit företaget Outdoorsports Scandinavia och innan dess har han varit koncernchef för Carbo PLC, ett börsnoterat brittiskt multinationellt industriföretag.

Stefan Gustafsson ser nu fram emot att lägga sin tid på att förbättra kundupplevelsen hos Outnorth, som nu sägs omsätta runt 160 miljoner kronor i Norden och Tyskland.

- Outnorth vill inspirera till utomhusaktiviteter. För att vi skall lyckas med detta måste vi fortsätta att förbättra kundupplevelsen. Det är något jag verkligen brinner för och nu får jag möjlighet att lägga min fulla kraft på detta. Jag ser mycket fram emot detta, avslutar Stefan Gustafsson.

 

Källa: Press

Annons