Search
Close this search box.
ANNONS

Panduro Hobby lanserar ny E-handel

Panduro Hobby lanserar ny E-handel
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

Det gamla postorderfรถretaget Panduro Hobby har lanserat en ny e-handel. Fรถretaget som startades i Danmark 1955, av Carlos Panduro, har idag runt 600 anstรคllda i flertalet lรคnder. Med deras bakgrund som postorderfรถretag ser de inga svรฅrigheter i att anpassa sig till e-handeln och dess framfart. Fรถr ungefรคr ett รฅr sedan fick vi hรถra fรถljande om deras kommande e-handel:

โ€“ Inom ett รฅr ska vi lansera en helt ny webb dรคr vi har inspirerats av de bรคsta e-handlarna i vรคrlden, berรคttade koncernchefen Rickard Kemfors.

Inspirationskรคllor skall ha varit amerikanska bokhandelskedjor, Stadium, Ellos och Cdon. ร„ven om de inte ser nรฅgra svรฅrigheter i att anpassa sin verksamhet till e-handeln ser de andra problem:

โ€“ E-handel รคr ett brus och stรคller hรถga krav pรฅ konsumenten. Fรถrst ska man hitta den man vill handla av och sedan ska man leta bland tusentals artiklar, sade Rickard till Posten.

Nu har de alltsรฅ fรฅtt ut sin nya e-handel och MKSE, som kan det hรคr med plattformar, kallar den fรถr luftig och vรคldesignad. Panduro har tidigare sagt att de inte ser sig sjรคlva som e-handlare utan att webben รคr en del i deras koncept. Fรถr att se hur Panduro har fรถrsรถkt lรถsa problemet med tusentals artiklar tar ni er till deras nya nรคtbutik.

ย 

Kรคlla: ehandelscase,
mkse, wiki

Dela artikeln: