Panduro Hobby lanserar ny E-handel

Det gamla postorderföretaget Panduro Hobby har lanserat en ny e-handel. Företaget som startades i Danmark 1955, av Carlos Panduro, har idag runt 600 anställda i flertalet länder. Med deras bakgrund som postorderföretag ser de inga svårigheter i att anpassa sig till e-handeln och dess framfart. För ungefär ett år sedan fick vi höra följande om deras kommande e-handel:

– Inom ett år ska vi lansera en helt ny webb där vi har inspirerats av de bästa e-handlarna i världen, berättade koncernchefen Rickard Kemfors.

Annons

Inspirationskällor skall ha varit amerikanska bokhandelskedjor, Stadium, Ellos och Cdon. Även om de inte ser några svårigheter i att anpassa sin verksamhet till e-handeln ser de andra problem:

– E-handel är ett brus och ställer höga krav på konsumenten. Först ska man hitta den man vill handla av och sedan ska man leta bland tusentals artiklar, sade Rickard till Posten.

Nu har de alltså fått ut sin nya e-handel och MKSE, som kan det här med plattformar, kallar den för luftig och väldesignad. Panduro har tidigare sagt att de inte ser sig själva som e-handlare utan att webben är en del i deras koncept. För att se hur Panduro har försökt lösa problemet med tusentals artiklar tar ni er till deras nya nätbutik.

 

Källa: ehandelscase,
mkse, wiki

Annons