Panduros nya e-handelslogistik på plats: ”Kan gasa ordentligt”

Hobbyjätten skalar upp digitaliseringen.

Panduro har flyttat sin e-handelslogistik till Nowaste Logistics automatiserade e-handels- och omnilager i Helsingborg. Flytten drog igång den 10 augusti och sedan den 24 augusti levereras nu order till kunder över hela Norden från det nya lagret.

Äntligen är vi igång på riktigt med nytt automatiserat e-handelslager, så att vi kan gasa ordentligt, skriver Philip Mossinger, CMO på Panduro, på Linkedin.

Annons

Vi har tillsammans med Nowaste arbetat fram en lösning som vi är mycket nöjda med och som säkerställer vår digitala utveckling framöver, säger Björn Johansson, Supply Chain Director på Panduro, i ett pressmeddelande.

De som någon gång genomfört en lagerflytt vet dock att det inte bara är att flytta en stor mängd varor. Det är ett enormt arbete, så även i Panduros fall.

Vi är mitt i uppstartens andra vecka och följer hittills vår tidplan. De första utleveranserna packades föregående vecka, samtidigt som personalen lärde sig den nya tekniken och arbetssätten i expedieringsarbetet. Våra noggranna förberedelser tillsammans med en massiv arbetsinsats från alla våra fantastiska medarbetare gör att vi lyckas starta uppdraget enligt plan, säger Patrik Johnfors, affärsutvecklingschef på Nowaste Logistics

Annons