Parfym.se siktar på en halv miljard: ”Är extremt nyfiken”

Blickar åt Norge och Danmark.

I fjol omsatte Parfym.se runt 230 miljoner kronor. Nu meddelar bolaget att man siktar på en halv miljard i omsättning år 2023 och en expansion till Norge och Danmark. För att lyckas med de storslagna planerna har man nu tillsatt en ny vd.

Den som kliver in i bolaget och tar på sig vd-uppdraget är Jonas Häggqvist, som närmast kommer från Oriflame Slovakien där han har arbetat sedan 2010. Där har Jonas varit Managing Director samt suttit i ledningsgruppen för den Centraleuropeiska regionen med fokus på digitalisering och organisationsbyggande.

Annons

Med bred internationell kompetens och entreprenöriellt tänk är Jonas profil helt rätt för att ta bolaget till nästa nivå. Han kommer tillsammans med sitt kompetenta team att accelerera tillväxten och stärka upp Parfym.se med fler topptalanger för att nå ut till fler kunder på fler marknader, säger Maria Perez Hultström, styrelseledamot för Parfym.se, i ett pressmeddelande.

Jonas Häggqvist tillägger:

Jag är väldigt glad över att ta mig an detta uppdrag. Jag är extremt nyfiken både på kollegor, kunder och samarbetspartners, och är mycket ödmjuk inför rollen som ny vd för Parfym.se.

Framåt kommer jag att fokusera på att bygga vidare på den starka grund vi har, med fortsatt lönsamhet och hög kundnöjdhet. Vi kommer att lägga större vikt vid vår roll som skönhetsaktör och samhällsansvaret det innebär, med fokus på hållbar och naturlig skönhet. Jag ser även enorma möjligheter i att bredda vårt erbjudande, och en expansion till nya marknader.

Den tidigare vd:n Darko Drašković kommer att fortsätta som delägare och styrelseledamot för Parfym.se.

Efter 5 år känns det naturligt och bra att lämna över stafettpinnen. Bolaget och organisationen har utvecklats enormt de senaste åren och står nu inför en ny tillväxtfas där Jonas tidigare erfarenheter kommer att vara ovärderliga för att vi ska nå våra höga mål, säger Darko Drašković.

Annons