Search
Close this search box.
ANNONS

Partykungen hoppas galen fest kan locka nya kunder

Partykungen hoppas galen fest kan locka nya kunder
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

I november firar nรคtbutiken Partykungen 5 รฅr. En e-handel som vi skrivit om flertalet gรฅnger och som startades som en 50-รฅrspresent till grundarens kรคra mor. Nu firar butiken 5 รฅr och hรฅller i en stor fest som รคven ska fungera som marknadsfรถring.

ANNONS

Joel Svensson lanserade Partykungen i november 2009. Butiken var bland annat en present till hans mor som varit lรฅngtidsarbetslรถs och dรคrmed fick ett jobb i den nya butiken.

Skickade kunder till konkurrenter

Redan 2009 fรถrsรถkte Joel sig pรฅ att agera evenemangsfixare nรคr de i oktober skulle ha en releasefest fรถr Partykungen.se.

Joel Svenssonโ€“ Precis som mรฅnga andra hรคftiga IT-fรถretag kรคnde vi oss tvungna att ha en releasefest fรถr den nya webbshoppen. Det hela slutade dock i fiasko dรฅ vi fick rekommendera de inbjudna att kรถpa sina maskeraddrรคkter hos vรฅra konkurrenter, pรฅ grund av att vi รคnnu inte hade lyckats fรฅ igรฅng nรฅgra betalsรคtt, berรคttar Joel Svensson, VD pรฅ Partykungen.

Eldkanoner i hemsรถkt lokal

Nu har Joel axlat ansvaret som festfixare รคnnu en gรฅng men denna gรฅng har de fรถrstรฅs betalsรคtten klara och gissningsvis mer resurser att lรคgga pรฅ evenemanget. Ett stort kalas stรฅr i alla fall fรถr dรถrren, i Gรคvles รคldsta och lรคskigaste hus, som รคven skall hjรคlpa till att marknadsfรถra butiken.

โ€“ I รฅr vill vi slรฅ pรฅ stort och ge Gรคvleborna en fest som dom sent kommer att glรถmma. Vi kommer bland annat hyra in mycket pรฅkostade ljud- och ljuseffekter med bland annat hรคftiga eldkanoner, konfetti, kolsyregevรคr, LED-skรคrm och fullfรคrgslaser. Dรคrtill kommer tre olika dansgolv och hรคftig scenografi att byggas pรฅ plats, sรคger Joel.

Varumรคrke och produkt

Halloweenfesten som gรฅr av stapeln den 1 november gรฅr fรถrstรฅs hand i hand med butikens inriktning med party och maskerad, och man hoppas kunna dra nytta av den i marknadsfรถringen.

โ€“ Vi har sett flera framgรฅngsrika kollegor bygga upp sina fรถretag utomlands just genom att anordna diverse event kring det dom sรคljer dรคr besรถkaren inte bara exponeras fรถr varumรคrket utan รคven pรฅ ett eller annat sรคtt kommer i direkt kontakt med produkterna som marknadsfรถrs, i vรฅrt fall maskeradklรคder & tillbehรถr, fรถrklarar Joel Svensson.

ย 

Kรคlla: Press

Dela artikeln: