PatronerOla lämnar Outnorth – ”Har varit tre skitbra år”

E-handelsveteranen har slutfört sitt uppdrag.

Efter tre år på Outnorth har Ola Fors lämnat företaget och rollen som chef för onlinebutiken. Han klev av sin post vid årsskiftet.

Det har varit på gång sedan ett litet tag tillbaka. Jag hade diskuterat med vd:n ett tag och vi var överens om att det jag skulle göra har jag gjort. Det har varit tre skitbra år, men den uppgiften jag kom in för är genomförd nu, berättar Ola Fors för Ehandel.

Annons

”PatronerOla”, som han kallas i branschen, har snart 21 år bakom sig inom e-handeln och att det ska bli något annat än en fortsättning där är snudd på otänkbart. Men exakt vad som väntar härnäst är ännu inte klart.

Det är uppe i luften än så länge, men jag tror inte att jag kommer undan e-handel. Det kommer att bli något inom e-handel, det blir det ju. Sen om blir en ny anställning, något på konsultbasis eller jobba i styrelser går jag och funderar på just nu, säger han.

Som den e-handelsprofil han blivit lär han inte ha några problem med att hitta nya uppdrag. Och i väntan på dessa går han inte heller sysslolös.

Vi köpte en sommarstuga i december, som vi håller på att renovera. Det var lite annorlunda, men passande och roligt. Det var bra tajmat, men jag visste ju också om att det här skulle komma.

Annons