PayEx ligger bakom City Gross vinhandel

Betalleverantören PayEx meddelar idag att det är de som levererar betallösningen till City Gross omdiskuterade vinförsäljning.

Dagligvarukedjan City Gross meddelade igår att de kommer erbjuda vinlådor tillsammans med sina färdiga matkassar. Detta med hjälp av nätbutiken Winefinder, och samarbetet har fått Systembolaget att se rött.

Annons

PayEx vill dock lyfta betallösningen som används i detta fallet. En lösning som sägs vara unik och där PayEx delar upp transaktionen mellan City Gross, som står för matkassen, och Winefinder som står för vinet.

Funktionen skall heta Autopay och gör det möjligt för två leverantörer att få uppdelade transaktioner. Att PayEx sedan långt tillbaka jobbat med både City Gross och Winefinder ska ha underlättat utformandet av lösningen.

- City Gross satsning tillsammans med Winefinder visar att nya marknader och nya samarbeten inom e-handel är på väg att etablera sig. Det är en spännande tid där PayEx driver utvecklingen av betallösningar. Betalsätt som underlättar för både kund och handlare är i fokus, säger Andreas Larson, Sales Manager på PayEx.

 

Källa: Press

Annons