Pen Store i ny investeringsrunda: ”Ska bli större och bättre”

Två nya delägare redan klara.

E-handeln, som säljer pennor och konstnärsmaterial online, grundades 2010 och har sedan starten växt snabbt. Utöver sin e-handel har Pen Store även en fysisk butik på Södermalm i Stockholm.

"Viktiga för vår fortsatta expansion"

Pen Store fortsätter med sina planer på en ytterligare expansion och håller just nu på med en ny investeringsrunda.

Annons

Investeringarna är en del av en runda som vi stänger i höst. Vi kommer internationalisera och vässa både varumärke och kunderbjudande. Pen Store ska bli större och bättre, säger Pen Stores grundare och vd Jacob Bergström, i ett pressmeddelande.

Två av investerarna i fråga är redan klara. Jesper Kouthoofd, vd på techbolaget Teenage Engineering och grundare av Acne, kommer att gå in som delägare i företaget. Sen tidigare är han även rådgivare på Pen Store. Utöver Jesper Kouthoofd ska Fredrik Malmsten, CFO på Pen Store, vara med i den nuvarande investeringsrundan.

Att Jesper och Fredrik väljer att investera i Pen Store är ett kvitto på att vi har stor potential, men även på att vi har en extra flair som är svårare att ta på. Det här är två personer som verkligen förstår vad det är vi försöker skapa och som med sina tidigare erfarenheter och kunskap kommer bli viktiga för vår fortsatta expansion, säger Jacob Bergström.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!