Annons

Retail & Fastighetspodden I 100. Jörgen Andersson – H&M / Varumärkesidentitet, teknologi & framtidens retail

Idag är vi extra upprymda! Retail & Fastighetspodden firar sitt 100:e avsnitt, och det gör vi genom att välkomna tillbaka vår fantastiske vän och en lyssnarfavorit, Jörgen Andersson från H&M.

Vi vill skicka ett stort tack till alla er lyssnare som fortsätter att öka i antal och engagera er. Vi älskar att höra hur podden berikar er vardag. Fantastiskt – fortsätt gärna dela med er av era tankar!

https://open.spotify.com/episode/6SIqPNhzxOvj49BnrhLoAf?si=cnaador3RgKIgkgl98t7sQ  

I retailvärlden är framgång en konstant balansgång mellan att vara i framkant och risken att bli omodern. Denna sektor kräver mer än bara att hålla tummen på pulsen; det handlar om att vara pulsen – att antingen förutse eller skapa de trender som definierar morgondagens marknad. Att alltid vara ett steg före och vägleda till vad som blir nästa stora trend inom mode skiljer de ledande aktörerna från mängden. Men vad inträffar när dessa stil- och innovationsgiganter börjar förlora sin riktning, när de tycks missa sin anslutning till publiken? Hur finner ett varumärke vägen hem när det har gått vilse?  

Att skapa trender är idag också djupt förknippat med teknik där besluten blir allt mer datadrivana. Hur kommer ny innovation att omforma köpupplevelsen och vilka möjligheter öppnar teknik för varumärken för att utveckla djupare och mer meningsfulla relationer med sina kunder?  

Avslutningsvis skall vi kasta oss in i framtiden. Hur kommer framtidens retail att se ut? Vilken inverkan kommer teknologin att ha och vilken roll spelar den fysiska butiken?  

Nu är det dags för lite svar, spänn fast er och häng med när vi navigerar genom det ständigt föränderliga retail-landskapet. Låt oss börja!

Om podcasten: I vår podd vill vi omfamna och belysa den viktiga kopplingen mellan detaljhandel och fastighetsbranschen. Dessa två områden är intimt sammankopplade och påverkar varandra på många sätt. Genom att bredda vårt fokus strävar vi efter att erbjuda en djupare förståelse för hur dessa sektorer samverkar och påverkar vår vardag. Här får du de mest intressanta och aktuella ämnena inom detaljhandel och fastigheter där vi kommer att fortsätta att bjuda in branschexperter, ledande företagsledare och innovatörer för att diskutera trender, utmaningar och möjligheter inom båda dessa sektorer.

Vill du komma i kontakt med Retail & Fastighetspodden?

Skicka ett mail till: retailpodden@gate46.se