Annons

Retail & Fastighetspodden I 101. Alex Baker – Nordic Retail Hub / AI & exponentiell utveckling med kunden i fokus

I dagens avsnitt Retail & Fastighetspodden dyker vi djupt ner i ämnet "AI och exponentiell utveckling med kunden i fokus". Världen förändras i en allt snabbare takt tack vare teknologiska framsteg, och artificiell intelligens står i spetsen för denna revolution. För att utforska detta tema har vi med oss en särskild gäst, Alex Baker, en erkänd guru inom retail och teknik. Alex kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter kring hur AI påverkar detaljhandeln och andra sektorer. 

https://open.spotify.com/episode/3sxAQ5hFRYdyhyKeDYgao5?si=AeOms0jpRMipnWLItyV_7A

Vår diskussion kommer att beröra hur retailföretag kan anpassa sig och vilka förmågor som behövs för att vara framgångsrika i en framtid som formges av AI. Vi kommer också att utforska varför nyfikenhet och olika perspektiv är avgörande för framtidens arbetsplatser. Dessutom kommer vi att titta på lärdomar från föregångare som redan börjat sin resa mot att integrera AI i sina verksamheter och hur Generation Z:s syn på hållbarhet formar framtidens tekniklandskap. 

Följ med oss för en insiktsfull diskussion om hur vi kan förbereda oss för en framtid präglad av snabb teknologisk utveckling. Trevlig lyssning! 🎧

Om podcasten: I vår podd vill vi omfamna och belysa den viktiga kopplingen mellan detaljhandel och fastighetsbranschen. Dessa två områden är intimt sammankopplade och påverkar varandra på många sätt. Genom att bredda vårt fokus strävar vi efter att erbjuda en djupare förståelse för hur dessa sektorer samverkar och påverkar vår vardag. Här får du de mest intressanta och aktuella ämnena inom detaljhandel och fastigheter där vi kommer att fortsätta att bjuda in branschexperter, ledande företagsledare och innovatörer för att diskutera trender, utmaningar och möjligheter inom båda dessa sektorer.

Vill du komma i kontakt med Retail & Fastighetspodden?

Skicka ett mail till: retailpodden@gate46.se