Annons

Retail & Fastighetspodden I 95. Gustav Johansson – ChouChou / Jävligt gott och hållbart!

Att förändra världen handlar om att förändra beteenden och det är jävligt enkelt om du bara gör det på rätt sätt. Elon Musk lyckades ställa om en hel fordonsindustri från fossildrivna fordon till el men det var inte drivet att tvång utan han skapade ett klart bättre alternativ till vad som fanns på marknaden. You get the point! Att leva och skapa mer miljövänligt och hållbart har inte gått någon förbi men hur ska det ske inom fastighetsbranschen. Det kommer att kräva att alternativen är hållbara, kvalitativa och convenient UTAN några som helst kompromisser, är det möjligt? https://open.spotify.com/episode/1pc7bYTRM8Vqfo47jxs9nC?si=3OmafOYJTZaJVntqgwEPlQ  

I dagens avsnitt i Retail & Fastighetspodden, dyker vi in i en fascinerande diskussion om framtidens mötesplatser och hållbara destinationer. I detta avsnitt utforskar vi hur "ChouChou" – ett framstående veganskt och hållbart koncept – kan transformera inte bara matindustrin, utan även fastighetsbranschen. I en värld där hållbarhet och miljömedvetenhet blir allt viktigare, undersöker vi hur veganska restauranger och caféer inte bara erbjuder hälsosamma och miljövänliga matalternativ, utan även fungerar som katalysatorer för att skapa hållbara mötesplatser och destinationer.

Dagens gäst är en vegansk förkämpe som verkligen har fattat grejen - allt som är hållbart måste vara ett jävligt bra alternativ. I dagens avsnitt välkomnar vi en verklig kraftkälla inom vegansk matlagning, Gustav Johansson, skaparen bakom Sveriges största veganska matsajt "Jävligt Gott". Han är inte bara en kulinarisk visionär utan också delägare i den växtbaserade restaurangen ChouChou, belägen i Mood Gallerian i Stockholm. Med sitt engagemang och kreativa tillvägagångssätt visar Gustav att hållbarhet och smakfull mat går hand i hand. Han är en pionjär som inspirerar till en grönare livsstil, och idag delar han med sig av sina erfarenheter om hur veganska koncept kan formge framtidens stadsmiljöer och påverka fastighetsmarknaden.

Om podcasten: I vår podd vill vi omfamna och belysa den viktiga kopplingen mellan detaljhandel och fastighetsbranschen. Dessa två områden är intimt sammankopplade och påverkar varandra på många sätt. Genom att bredda vårt fokus strävar vi efter att erbjuda en djupare förståelse för hur dessa sektorer samverkar och påverkar vår vardag. Här får du de mest intressanta och aktuella ämnena inom detaljhandel och fastigheter där vi kommer att fortsätta att bjuda in branschexperter, ledande företagsledare och innovatörer för att diskutera trender, utmaningar och möjligheter inom båda dessa sektorer.

Vill du komma i kontakt med Retail & Fastighetspodden?

Skicka ett mail till: retailpodden@gate46.se