Annons

Retail & Fastighetspodden I 99. Daniel Wentz – Electrolux / Transformationen från hårdvara till mjukvara

Välkommen till ett nytt och spännande avsnitt där vi dyker in i hur Elon Musk och Tesla inte bara revolutionerade elbilsmarknaden, utan också omdefinierade hela vår uppfattning om bilkörning. Från att ha valt bilar baserat på utseende och känsla, har vi nu förflyttat oss till en era där bilen ses som en teknisk plattform, ett verktyg tillgängligt för alla. Det är en tid där en familjevänlig folkabuss kan utmana och till och med överträffa supersportbilar i hastighet, vilket omkullkastar traditionella marknadsföringsstrategier och förändrar spelplanen på ett dramatiskt sätt.

https://open.spotify.com/episode/56hWiN1TFjugQu6XURjGze?si=hnHAgZn8TPiOKQH9CJFKYg  

Men denna resa, från hårdvara till mjukvara, hur ser den egentligen ut inom andra traditionella industrier? Och varför är en sådan transformation inte bara möjlig, utan också nödvändig? Kan andra företag, likt Tesla, förändra hur vi ser på och använder deras produkter genom innovativ mjukvara? 

För att utforska dessa frågor har vi idag äran att välkomna en särskild gäst. Inte bara en expert inom ämnet, utan någon som befinner sig mitt i denna transformationsresa – Daniel Wentz, Global Produktchef för Mjukvaruprodukt på Electrolux. Med Daniels insikter kommer vi att navigera genom denna fascinerande resa och upptäcka hur traditionella industrier kan omformas genom kraften i mjukvarudriven innovation. 

Så gör dig redo för ett avsnitt fyllt med insikter och framtidsspaningar som kanske förändrar hur du ser på vardagliga produkter.

Om podcasten: I vår podd vill vi omfamna och belysa den viktiga kopplingen mellan detaljhandel och fastighetsbranschen. Dessa två områden är intimt sammankopplade och påverkar varandra på många sätt. Genom att bredda vårt fokus strävar vi efter att erbjuda en djupare förståelse för hur dessa sektorer samverkar och påverkar vår vardag. Här får du de mest intressanta och aktuella ämnena inom detaljhandel och fastigheter där vi kommer att fortsätta att bjuda in branschexperter, ledande företagsledare och innovatörer för att diskutera trender, utmaningar och möjligheter inom båda dessa sektorer.

Vill du komma i kontakt med Retail & Fastighetspodden?

Skicka ett mail till: retailpodden@gate46.se