Annons

E-commerce Success #25: Caia Cosmeticsgrundarens råd till framtida entreprenörer

I detta avsnitt träffar jag Mikael Snabb, VD och medgrundare till Caia Cosmetics. Tillsammans med Bianca Ingrosso och Jesper Matsch så lanserade de för snart tre år sedan Caia som med hjälp av Biancas styrka i sociala medier lyckats växa rekordsnabbt. I avsnittet får vi höra den fantastiska storyn om hur samarbetet med Bianca föddes och om hur de har lyckats involvera kunderna i hela resan från produktframtagning till försäljning.

Snabb tillväxt med stark SoMe profil.

I avsnittet ger även Mikael tre råd till andra entreprenörer som vill göra samma resa. Det första rådet är att fundera kring vad som är rätt pris för rätt produkt. Erbjudandet måste stämma för att kunden ska komma tillbaka. Fokusera därför på extremt bra produkter istället för att fokusera på sajt och features.

Jobba även med något du brinner för och tycker är roligt. Du kommer att få lägga mycket tid på ditt företag så var bredd att lägga dygnets alla vakna timmar på detta. Mikael råder också att göra entreprenörsresan med någon annan. Att få dela framgångar och motgångar gör allt så mycket lättare och roligare längs med vägen.

Mikael snabb fick även en utmärkelse för Årets E-handelsprestation i E-star Awards 2020. Ni hittar mer information och klipp från prisutdelningen här: https://www.ecommercerecruit.se/e-star-awards-2020/

Medverkande: Mikael Snabb
Podcastvärd: Jonny Rosengren
Producent: E-commerce Recruit - rekrytering inom e-handel

Länk till avsnittet: https://www.ecommercerecruit.se/e-commerce-success/

 

 


Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!