Annons

E-COMMERCE SUCCESS Företaget med den oväntade framgången

I detta avsnitt träffar vi Lovisa Hahn som tillsammans med sin mamma grundade bolaget Under Your Skin 2016. De startade direkt en e-handel men för att få igång försäljningen så valde de att även försöka sälja in sina produkter på hotell. De hann precis nå framgång här när covid slog till 2020 och fullständigt tystade alla dialoger.

Deras e-handel hamnade då åter i fokus och de valde att satsa på denna kanal. Efter en trög period även här så var de i valet och kvalet att lägga ner sin verksamhet. De blev då sammankopplade med Fredja Porobic, som även gästat podden tidigare, och med hans hjälp så lyckades de tillsammans att hitta en twist på sina annonskampanjer som gav snabba resultat.

I denna intervju så får ni höra hur bolaget kom till, om hur de lyckades hitta en marknadsstrategi som kunderna älskade och om hur de lyckats växa internationellt.

Lyssna på intervjun här eller där poddar finns.

Medverkande: Lovisa Hahn
Podcastvärd: Jonny Rosengren
Producent: E-commerce Recruit

E-commerce Recruit har specialiserat sig på kompetenser inom e-handel och digital marknadsföring! Vi erbjuder rekrytering, executive search, konsulter och styrelserekrytering. Vi finns i hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med rekrytering, search eller konsulter som har digital kompetens.