Annons

Influencer Marketing Talks | Kommunikation som ger effekt och insikter inför 2024 med Niklas Bondesson

I veckans avsnitt bjuder vi in Niklas Bondesson, docent i marknadsföring och universitetslektor vid Stockholms Universitet samt strategisk rådgivare på NoA Consulting, till studion för att prata om rapporten "Kommunikation som ger effekt” som släpptes tidigare i höst. Rapporten baseras på tävlingsbidrag från tävlingen 100-wattaren under 2020-2021.

Niklas delar med sig av några av nyckelinsikterna från rapporten samt sina tankar om hur företag bör applicera dessa i sitt strategiarbete inför 2024. Vi får också höra vad som överraskade honom mest i resultatet samt vilka områden han skulle vilja utforska mer i en framtida studie.

Om podcasten:

Influencer Marketing Talks är en av Sveriges ledande marknadsföringspoddar och den ledande podden i Europa om influencer marketing. Podden drivs av Cure Media som utsågs till "Influencer Marketing Agency of the Year" 2022. Varje onsdag släpper vi ett nytt avsnitt på ca 15 minuter med ämnesexperter och framstående personer från ledande retail- och ehandelsbolag såsom Zalando, Kappahl, Ellos, Loréal och Adidas.

Medverkande: Niklas Bondesson, docent i marknadsföring och universitetslektor vid Stockholms Universitet samt strategisk rådgivare på NoA Consulting, och Sanna Ödmark, Head of Marketing på Cure Media.
Producent: Cure Media