Annons

Ecommerce Hackers #1: SEO snack med experten Jorge Castro

I det här avsnittet intervjuas experten Jorge Castro från Growth Marketing av Fedja Porobic.

Samtalet handlar om teknisk SEO blandat med vanliga fel som e-handlare kan ha. Vi snackar om canonicals och varför det är viktigt! Gör man det felaktigt så kan det ge kostsamma konsekvenser för en e-handel.

Vem är Jorge Castro?

Jorge Castro är en prisbelönt marknadsföringsexpert som bor i Stockholm. Han är en SEO-konsult som tidigare har hjälpt många företag att uppnå toppositioner i sökmotorresultat. Mellan 2014 och 2021 arbetade han som marknadschef på ABS Wheels, där han lyckades öka företagets omsättning från 30 till 130 MSEK med hjälp av SEO och Growth Marketing. Jorge är en dataentusiast och tror att ingen marknadsföringsaktivitet ska utföras utan att ha data bakom sig. Han har stor erfarenhet av gerillamarknadsföring i kombination med digital marknadsföring, vilket har gjort honom till en av Sveriges 101 supertalanger enligt veckans affärer. Han har också vunnit priser som Årets marknadsförare av E-star awards.

Utöver sitt arbete som marknadsföringsexpert är Jorge också känd för att vara en inspirerande och utmanande talare. Han har varit gäst på flera poddar, inklusive Ehandelstrender, Finanstid, Framtidens ehandel, tony hammarlund mfl där han har delat sina kunskaper om SEO, Growth Marketing och länkbygge.

Utöver sitt arbete har Jorge Castro också blivit uppmärksammad för sin SEO expertis. Han har till exempel varit en del av juryn för Svenska SEO-priset.

Andra poddavsnitt med Jorge Castro

Framtidens Ehandel med Jorge Castro, SEO expert

Hur jobbar man med tillväxt?

Hur når man tillväxt med SEO?

Vad är SEO?

Dyk ner i SEO:ns magiska värld