Pop-Up-Butiken blir mer avancerad och permanent

Tillfälliga butiker för att visa upp sitt nätutbud blir allt vanligare bland e-handlare. Inte bara utomlands utan även i Sverige. För bara några dagar sedan ska Nelly satt up en temporär butik i Kungsträdgården. Aether i Kalifornien har nu tagit konceptet till en ny nivå.

Dessa temporära pop-up-butiker är oftast ganska små och många gånger har de ett annorlunda utseende som t.ex. Adidas skolåda. Butikerna skall förstås visa upp en del av nätutbudet och locka folk till nätbutiken.

Ett företag vid namn Aether Apparel har nu tagit pop-up butiken till en ny nivå och gjort den relativt permanent.

Annons

Containrar är mångsidiga

För att skapa butiken har de använt något som e-handlare ofta stöter på i sin vardag, containrar. Det är inte första gången containrar används för att skapa en tillfällig butik men Aethers skapelse är förmodligen den mest ambitiösa.

Aether är ett klädföretag med bas i Kalifornien och har 85 procent av sin försäljning via nätet, det är alltså primärt en nätbutik. Företaget har nu staplat tre containrar på en parkeringsplats i San Francisco. Vad de skapat med tre gråa metallådor är dock ganska häftigt och bör absolut kollas in nedanför:

via: TheVerge

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!