Posti och Bring inleder samarbete riktat mot svenska marknaden

“Olika leveranslösningar i Sverige och Danmark”.

Finska Posti och norska Bring klämmer nu till Postnord då de via ett samarbete ska ta sig an den svenska och danska marknaden, där Postnord är starka. Posti och Bring har tidigare levererat varandras paket, bland annat inom B2B, men nu ska man utöka samarbetet.

Från och med februari så ska till exempel finska nätbutiker som använder Posti och säljer i Sverige och Danmark få ta del av Brings hemleveranser.

Annons

Vi är glada över att vårt samarbete med Bring fördjupas och att vi kan erbjuda finska företag olika leveranslösningar i Sverige och Danmark. Speciellt efterfrågan på hemleveranser har ökat under pandemin och det verkar som att förändringen är permanent, säger Arttu Hollmérus, ansvarig för Postis paket- och e-handelsverksamhet.

Det hela säljs in till finska handlare som ett sätt att enklare ta sig an den svenska och danska marknaden. Den svenska marknaden pekas ut som särskilt viktig för finska e-handlare.

På Bring försöker vi ständigt hitta nya vägar och flexibla leveransalternativ står högt på vår agenda – därför känns det fantastiskt att leverera från nätbutiker från vårt grannland, säger Lena Hillring, Partner Manager på Bring.

 

Annons