PostNord kniper ny 3PL-boss från Snusbolaget – “Positiv utmaning”

"Mycket god erfarenhet och kunskap inom logistikfrågor".

Fraktjätten Postnord meddelar idag att man tillsätter en ny vd för bolagets tredjepartslogistik, Postnord TPL. Den som fått uppdraget är Jonas Kolehmainen, som närmast kommer ifrån Snusbolaget och Haypp Group, där han var logistikchef.

Vi är glada att hälsa Jonas Kolehmainen välkommen till Postnord och Postnord TPL, säger Mathias Krümmel, vd för Postnord Sverige.

Annons

Jonas har en dokumenterad god förmåga när det kommer till utveckling och förändringsarbetet samt en mycket god erfarenhet och kunskap inom logistikfrågor. Jonas har ett driv och är en kommunicerande chef som har förmåga att utveckla den verksamhet han befinner sig i.

Postnord TPL erbjuder transporttjänster, lagringstjänster och olika typer av administrativa och digitala tjänster åt e-handlare och andra företag. Jonas Kolehmainen kommer nu alltså att få ett helhetsansvar över Postnords tredjepartslogistik och han tillträder den 1 januari nästa år.

Jag känner väl till Postnord verksamhet och TPL från mina olika roller inom logistik som kund och beställare. Att nu få jobba med ett så erkänt och branschledande varumärke som Postnord och genom TPL bidra till hela affären är en positiv utmaning som jag ser fram emot, säger Jonas Kolehmainen.

Annons