Search
Search
Close this search box.
ANNONS

Postnord löser trängseln - öppnar världens största paketombud

Foto: Postnord
Picture of Nils Lund

Nils Lund

Dela artikeln:

"Vill göra allt vi kan".

ANNONS

Postnord vidtar åtgärder för att möta det enorma e-handelstrycket och samtidigt minska risken för smittspridning. En av lösningarna blir att öppna världens största paketombud, där Stockholmsmässan i Älvsjö bli ett drive-thru-ombud, där kunderna kommer att kunna få sitt paket levererat direkt till bilen.

I denna pandemi vill Postnord göra allt vi kan för att förhindra en ökad smittspridning under en intensiv period då det väntas rekordhöga mängder paketleveranser. Med den enorma yta som Stockholmsmässan tillhandahåller kan vi ta emot och förvara en stor mängd paket och samtidigt erbjuda våra kunder säker upphämtning av paket och inlämning av returer, säger Mathias Olsson, chef för PostNords ombudsnät, i ett uttalande.

Från och med i dag kommer Stockholmsmässan Drive Thru att finnas som valbart alternativ hos i flera e-handlares checkout. Och den 30 november öppnar det tillfälliga, enorma ombudet för allmänheten.

Vi har behövt ställa om vår verksamhet i år och det här samarbetet är ett sådant exempel. Det här visar också på Stockholmsmässans helt unika förmåga att snabbt ställa om. Vi presenterade idén för Postnord och är glada att vi snabbt har fått till denna möjlighet tillsammans, säger Rikard Skärebo, produktionschef på Stockholmsmässan i Älvsjö.

"Vi ställer om snabbt"

Drive thru-ombudet i Älvsjö kommer att hållas öppet till den 23 december. Postnord letar nu efter fler alternativa ombud och digitala lösningar för att ytterligare minska trängseln även i andra delar av Sverige.

Vi ställer nu om så snabbt vi kan för att hitta lösningar som kan hjälpa våra kunder att hämta ut sina paket så säkert som möjligt. Samarbetet med Stockholmsmässan gick i lås väldigt snabbt och vi undersöker nu andra möjligheter för att öppna upp fler nya lösningar och ombud i flera delar av landet, säger Mathias Olsson.

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!