Premiär för Netonnets nya lagershop: ”Enorm kraft”

"Ett bra upptagningsområde".

Netonnet meddelade nyligen att man storsatsar i Norge genom att öppna ett flertal nya butiker. Men det är inte bara i utlandet som e-handlaren utökar. Idag slår man upp portarna till en ny lagershop på Överby Shopping i Trollhättan.

LÄS ÄVEN: Netonnet storsatsar i Norge med nya butiker – och fler är på gång

Annons

Lagershoppen har en total yta på cirka 2700 kvadratmeter och satsningen kommer att sysselsätta ett 20-tal personer.

Våra lagershoppar inte bara är fysiska butiker utan också servicecenter och lagerhubbar som kompletterar vår e-handel. Här kan vi hjälpa till med till exempel service, reparationer och returer, säger Peter Andersson som arbetar med e-handlarens lagershopsetableringar.

7 miljoner besökare

Handelsområdet Överby Shopping tar emot runt 7 miljoner besökare årligen och en butik i tvåstadsregionen Trollhättan/Vänersborg har funnits på Netonnets önskelista sedan en tid tillbaka.

Trollhättan och tvåstadsregionen är ett bra upptagningsområde för nya kunder med stark köpkraft och vi är väldigt glada över att nu vara på plats med en fysisk lagershop, säger Sofie Struwe, CCO för Netonnet, och fortsätter:

Det är en viktig del i vår strategi att växa inom fysisk handel och givetvis som komplement till vår e-handel. Det finns en enorm kraft i att agera som omniaktör, där en fysisk etablering stärker kundrelationen och även e-handelspenetrationen i området eftersom fler upptäcker oss.

Annons