PriceRunner tar in två nya chefer: ”Viktigt vi kan nå ut”

"En ansvarig på samtliga marknader".

När det går bra för e-handeln så går det tydligen också bra för Pricerunner. Under förra året anställde prisjämförelsesidan 30 nya medarbetare. Nu stärker bolaget även upp bland cheferna och tar in Evelina Galli, tidigare journalist hos IDG, och Katrine Barslev, före detta Nordic Marketing & Communications Manager på Mynewsdesk.

Evelina Galli blir kommunikationschef för den svenska marknaden och Katrine Barslev för den danska.

Annons

Pricerunner är det perfekta stället för mig att få använda mina erfarenheter som journalist och passion för teknik, vilket jag hoppas kommer vara till nytta för så många konsumenter som möjligt, säger Evelina Galli i ett pressutskick.

Jag ser fram emot att bli en hjälpande hand i danskarnas vardag genom att guida dem till bättre och smartare beslut i hela köpresan, säger Katrine Barslev.

De blir nu en del av kommunikationsteamet på företaget och ansluter till Christine Gouldthorp, som är ansvarig för Pricerunners kommunikation i Storbritannien.

Pricerunner är idag i en position där vi kan ha en ansvarig kommunikatör på samtliga marknader. Bolaget utvecklas ständigt och det är viktigt att vi kan nå ut med alla tjänster bolaget erbjuder för att optimera kundupplevelsen. Jag är övertygad om att de här nyrekryteringarna kommer hjälpa oss att ta det arbetet till nästa nivå, säger Nicklas Storåkers, vd på Pricerunner.

 

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!