Prisjakts toppchef lämnar efter 8 år – får nytt jobb hos uppstickaren

"En väldigt spännande möjlighet".

Prisjakts Nordenchef Carl Vult von Steyern lämnar sin post efter snart åtta år på företaget, och 11 år inom Schibsted-koncernen. Nu väntar nya utmaningar i rollen som Chief Commercial Officer på Blipp.se, en relativt nystartad tjänst som ska erbjuda enklare och säkrare bilköp.

Jag har sprungit in i en väldigt spännande möjlighet som har gjort att jag valt att gå vidare från Prisjakt. Efter åtta år på bolaget känns det också som rätt tajming för en ny utmaning, skriver Carl Vult von Steyern i ett mejl till redaktionen.

Annons

Även om han tycker att det är spännande och kul med det nya jobbet, känns det också lite sorgligt att lämna efter så lång tid, skriver han.

Det är såklart med blandade känslor jag lämnar efter så många år. Prisjakt har varit en stor del av mitt liv de senaste åren och jag har fått vara med om många häftiga minnen genom åren.

Vad tar du främst med dig från de här åren?

När jag började var Prisjakt ett ganska missförstått bolag i framför allt Stockholm och i tech-världen. Jag brann för att förklara storheten. Både för konsumenter, kunder och partners. Så är det inte längre. Branschen har ändrats något otroligt och i dag är Prisjakt ett moget bolag men också hett på ett annat sätt. Det jag allra främst tar med mig är hur kompetenta och härliga kollegor och branschkollegor jag haft förmånen att få jobba med genom åren, de har inspirerat mig varje dag.

Finns det någon efterträdare klar?

Det finns ingen efterträdare än. Vi får se hur de väljer att fylla den positionen framåt.

Faktum är att Carl Vult von Steyern redan har börjat på Blipp.se. Han gjorde sin första dag på nya jobbet i går och ser nu fram emot att arbeta inom fintech och med en tjänst som han menar står inför många av samma utmaningar som Prisjakt gjorde i början.

Kanske inte så missförstådd som tjänst men i alla fall okänd och något nytt, skriver han, och avslutar:

Annons

Blipp är en väldigt spännande lösning som jag själv har gått och funderat över många gånger varför ingen gör. Nu finns den och då kände jag att jag självklart ville vara med på resan. Blipp gör för bilbranschen vad de digitala läkartjänsterna gör för vården. Teamet bakom Blipp är riktigt duktiga och inspirerande och det ska bli väldigt kul att tillsammans bygga framtidens biltjänst.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!