Proteinpulver för 1 miljon styck – 200 order på en dag

"Tillverkad i fabrik som hanterar silver, vapen, nötter och mjölk".  

Igår såldes proteinpulver till priset av en miljon kronor hos e-handelsföretaget Protein.se. Proteinpulvret vid namn Golddigger innehåller 76 procent protein och 24 karat guld.

Detta proteinpulver passar dig som har höga krav på lång hållbarhet. Smaken Golddigger har nämligen tusentals års hållbarhet och rekommenderas att förvaras i ett kassavalv. Tänk på att det är äkta guld och att det är svindyrt, så passa på att konsumera mer än vad du behöver - för att du kan, skriver företaget i produktbeskrivningen.

Annons

Viktig information: Tillverkad i fabrik som hanterar silver, vapen, nötter och mjölk. Förvaras på en torr och sval plats i ett kassavalv, oåtkomligt för folk du inte litar på. Tänk på att det kan vara en bra investering att köpa 1,2 kg 24 karat Proteinpulver för 1 000 000 kronor ifall det nu skulle bli lågkonjunktur. För guldpriset kanske kan komma att öka.

Trots det höga priset var det många som lade produkten i varukorgen med hopp om att få hem pulvret. Men det visade sig vara omöjligt.

Många har försökt att beställa proteinpulvret, cirka 200 personer. Vid val av leveranssätt stod det dock att det skulle skickas med påskharen och de som trots allt valde att gå vidare med beställningen möttes av ett meddelande att det är ett aprilskämt. Så det gick alltså inte att genomföra en beställning, säger Matilda Perlkvist, kundtjänst på Protein.se, till Ehandel.

Samtidigt anstormade mer än 300 personer kundtjänstchatten med frågor om det dyra pulvret.

Vi förväntade oss absolut inte att skämtet skulle få en så pass stor uppmärksamhet. Folk skrev till oss och undrade vad proteinpulvret kunde bidra till och vi svarade i stil med "du får bättre självförtroende" och " du kommer att skina som en diamant". Det var väldigt roligt. Många skämtade med oss också och någon skrev "nu har jag inte råd med era produkter längre när de blivit så dyra".

Alla produkter på företagets sida går att recensera och proteinpulvret Golddigger har fått flera entusiastiska kommentarer.

Världens bästa proteinpulver. Jag som har sånt aktivt liv behöver fylla på en lite lyx pulver då och då. Detta var den bästa ever. Nu kan jag köra igång påsken på riktigt, skriver en person.

Men det är inte första gången företaget tar tillfället i akt att skämta med sina kunder, den första april.

Annons

Förra året sålde vi kapslar som vi sa skulle ändra hårfärgen på den som tog en sådan. En kapsel kostade 20 000 kronor och man kunde välja bland flera olika färger.

En person beställde faktiskt hem en sådan och blev väldigt besviken när den insåg att det var ett skämt, avslutar Matilda Perlkvist.

Annons