Search
Search
Close this search box.
ANNONS

Pryljätten går online: "Arbetat hårt för rätt onlineupplevelse"

Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

"Kommer att stärka våra butiker".

ANNONS

Den danska butikskedjan Flying Tiger med nära tusen butiker världen över, och ett 50-tal av dessa i Sverige, väljer nu att gå online. I ett pressmeddelande meddelar man att Flying Tiger Copenhagen blir digitala.

Butikskedjan får nu en tillhörande nätbutik som man når på Flyingtiger.com. Eftersom företaget har sitt säte i Danmark så börjar man dock utrullningen där och från och med igår kunde danska konsumenter börja göra onlinebeställningar hos Flying Tiger. Det är dock uppenbart att en bredare utrullning är på gång och Norden ligger nog nära till hands, då kedjan har många butiker i grannländerna.

Vi har arbetat hårt för att designa rätt onlineupplevelse som passar märket Flying Tiger Copenhagen. Att handla i vår onlinebutik måste vara inspirerande och roligt. Vi är säkra på att vårt onlinesatsning också kommer att stärka våra butiker. Vi kommer nu att ha ett sammanhängande ekosystem som kan samverka med våra kunder både på gatan och i deras digitala liv, säger vd:n Martin Jermiin i en kommentar.

Uppmanar att göra mer med e-handelslådan

Företaget stoltserar även med att de skickar ut alla onlineorder i en speciell låda gjord av återvunnen wellpapp. Lådan i fråga ska också gå att använda till pyssel.

En extra bonus är att den lekfulla tigern har designat lådan så att kunder kan återanvända den för att göra sina egna kreativa installationer, skriver företaget.

Flying Tiger grundades 1988 och omsätter runt 5,6 miljarder danska kronor.

Dela artikeln:

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!