E-handelsleverantören växlar upp – han blir ny CCO

“Bra på att ta någons tankar och behov och göra något konkret av det”.

E-handelsleverantören Pulsen Retail har fått en ny kommersiell chef. Det är Petter Johansson, som tidigare bland annat varit marknads- och produktchef på Jetshop, som nu kliver in i rollen som CCO hos Pulsen.

Jag har alltid jobbat med marknadsbitarna, vilket är väldigt roligt. Det gör att jag har rätt bra koll på marknaden generellt. Våra kunder är experter på sin verksamhet och sina behov - det är givetvis inte jag. Jag är däremot lyhörd och vill lyssna och förstå, och jag brukar vara bra på att ta någons tankar och behov och göra något konkret av det. Jag kan omvandla det till lösningar, säger Petter Johansson i ett pressmeddelande.

Annons

"Vill vara mer än en systemleverantör"

Företaget som erbjuder affärssystem och e-handelslösningar åt företag som Gudrun Sjödén, Slöjd-Detaljer, ITAB Outdoor och Hööks Hästsport vill nu bli en “fullskalig partner för retail”.

Vi vill vara mer än en systemleverantör. Vi vill vara en bra partner för retail helt enkelt. Jag tror att vi kan uppnå riktigt bra resultat tillsammans med våra kunder genom en kombination av all den kunskap som redan finns i bolaget och samarbete med Best of Breed-partners – duktiga företag som har relevanta lösningar att erbjuda, säger Petter Johansson.

Petter Johansson började på sitt nya jobb i september i år.

Annons