Racingstjärnan ska köra matjättens leveranser: ”En stor hjälp”

"Är en vass talang".

Foodora har varit väldigt aktiva den senaste tiden, inte minst med sina nya leveranstjänster med detaljhandeln som ny kundgrupp. Men matleveranserna har inte glömts bort. Nu har man nämligen inlett samarbete med racingstjärnan Mikaela Åhlin-Kottulinsky som ska agera matbud i Göteborg och Halmstad. Det kan gå undan i sommar, med andra ord.

I denna pandemi är Foodora ett bolag som har blivit en stor hjälp för många och lyser upp vardagen genom att låta människor kunna njuta av god mat hur och när man vill. Foodora är ett snabbt bolaget som tänker innovativt, och jag är glad att få göra detta projekt tillsammans med dem, säger Mikaela Åhlin-Kottulinsky i ett pressmeddelande.

Annons

Samarbetet ska också handla om att sätta fokus på jämställdhetsfrågan i tech-branschen. Och när hösten och vintern gör sitt intåg i vårt avlånga land kommer hon att leverera mat i norra Sverige.

Åhlin-Kottulinsky är en vass talang och jag är väldigt stolt över att hon väljer Foodora som partner. Jag ser gärna fler samarbeten av denna sort där vi lyfter fram framstående kvinnor, säger Hans Skruvfors, vd på Foodora Sverige och fortsätter:

Vi som bolag har stort ansvar och arbete framför oss att få tech-branschen mindre grabbig och mitt mål att är tillsätta fler kvinnor i ledande positioner framöver samt lyfta kvinnor i kommunikation och nya samarbeten, avslutar Hans Skruvfors.

Mikaela-Åhlin Kottulinsky blev 2018 historisk som den första kvinnliga STCC-segraren när hon vann Kanonloppet.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!