Rapunzel of Sweden bygger nytt E-handelshus i Umeå

E-handelsföretaget Rapunzel of Sweden flyttar, växer och expanderar. Under det senaste året har ett storskaligt byggnadsprojekt tagit fart och form. Snart är bygget färdigt och de nya specialanpassade lokalerna redo att möbleras.

Rapunzel of Sweden grundades 2007 när Ida Backlund letade efter den perfekta leverantören av löshår. När hon inte fann någon som hade allt, startade hon sin egen verksamhet och under åren har företaget etablerat sig såväl i Sverige som utomlands inom hår och skönhetsbranschen.

E-handelsföretaget har prisats vid ett flertal tillfällen och nominerades även till Årets E-handlare under Distanshandelsdagen 2012 där man fick se sig slagen av Hennes & Mauritz.

Annons

Snart är det dags att flytta till nya fräscha lokaler och i september väntas det nya E-handelshuset premiäröppna. Man kommer bland annat få mer än fördubblad salongs-, kontors- och lageryta, samt en utsikt som gått från betong till vatten och bastubrygga vid älven i Umeå.

– Det känns väldigt spännande. De stora ytorna och den moderna utrustningen kommer att vara ett lyft för hela företaget, både för personalen och rent logistiskt. Vi går från 600 till 1500 kvadratmeter så det blir en väldig skillnad, säger Stefan Löfgren, delägare och Operation och Purchase Manager på företaget.

Exklusiv salong och senaste tekniken

I de nya specialanpassade lokalerna, belägna på Teg i Umeå, kommer kunderna att mötas av en exklusiv salong där både klipp, färg, hårförlängning, perukutprovning och utbildningar erbjuds.

I de nya lokalerna finns också lagret, som utrustats med den absolut senaste tekniken, öppna kontorsytor och allmänutrymmen med toppstandard.

– För våra kunder har vi också skapat en avdelning speciellt anpassad för produktutveckling, allt för att vi vill kunna ge våra kunder bästa tänkbara service och produkter som ligger i framkant, säger Ida Backlund, vd och grundare av Rapunzel of Sweden.Källa: Press

Annons
Annons